KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Strona główna

Publiczne Przedszkole nr 18 "Chatka Puchatka" 

Dane teleadresowe:

62-800 Kalisz,

ul. Serbinowska 5a

telefon: 62 753 24 61, 62 753 30 50


Adres strony wwwwww.przedszkole18.kalisz.pl


Konto bankowe: 51 1020 2212 0000 5902 0387 7412


REGON: 250510144


Dane do faktury:

Nabywca:

Miasto Kalisz 

Główny Rynek 20

62-800 Kalisz

NIP: 618 00 15 933


Odbiorca:

Publiczne Przedszkole Nr 18 im. „Chatka Puchatka” 

ul. Serbinowska 5a

62-800 Kalisz 

Podmiot udostępniający informację:
Publiczne Przedszkole nr 18 w Kaliszu
odpowiada: Magdalena Nowak
data: 29-12-2017
wytworzył: Magdalena Nowak
data: 29-12-2017
data: 29-12-2017
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 28-12-2015 - Edycja treści
  • 11-04-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 16-01-2014 - Edycja treści
  • 08-06-2011 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 5310